Mihai Băjinaru și Quality Band

mihai bajinaru si quality band

Este una dintre cele mai profesioniste formatii de nunta din tara.

Quality Band este orchestra de televiziune, specializata in evenimente artistice de tip premium (nunta, botez, private party, petreceri  firma, concerte, corporate, e.t.c)

Quality Band a luat fiinta in anul 2009 cand Mihai Bajinaru si Dragos Mihu Dragomir, au pus bazele acestui proiect muzical, lansandu-se intr-un proiect de anvergura, in cadrul unei emisiuni de maxima audienta (“Agentul Vip” cu Cristian Brancu, la Antena 2).

–   Datorita tinutei artistice impecabile, cat si a atmosferei  unice create de fiecare data, Quality Band a ajuns sa fie una dintre cele mai ravnite formatii de nunta pe piata evenimentelor de acest gen.

–   Programul artistic acopera toata durata evenimentului, creand o atmosfera unica si relaxanta, Band-ul asigurand astfel garantia unui show desavarsit, intr-un spectacol de lumina si cu o dotare tehnica la cel mai inalt nivel professional.

–  Quality Band este o formatie de nunta care are in componenta muzicieni de o mare valoare artistica, cu o vasta experienta in domeniu si vine in intampinarea noului sezon wedding cu un spectacol artistic deosebit.

–   Quality Band este totodata un band de nunta, care se adapteaza oricarui tip de eveniment, datorita experientei muzicienilor in a simti publicul si de a transforma nunta intr-un adevarat spectacol. Acest lucru se datoreaza si repertoriului care depaseste 700 de piese muzicale de diferite facturi ( evergreen, pop, dance, funk, jazz, soul, vals, tango, country, rock’”n roll, muzica usoara romaneasca, italiana, spaniola, latino, grecesc, arabesc, hebrew, blues). Penru muzica populara avem colaboratori de la “Ansamblul Ciocarlia” care suplineste si genul popular si muzica de petrecere.

–    Componenta orchestra:

–    Mihai Bajinaru               – solist vocal

–    Alina Dinca                    – solist vocal

–    Dragos Mihu Dragomir   – tobe

–    Sorin Gabriel Dragos     – piano

–    Lorin Ciobica                 – piano

–    Alex Serbu                     – chitara solo

–    Laurentiu Horjea            – chitara bass

–    Silviu Albei                     – trompeta

–    Adrian Cojocaru             – trombon

Mhai Băjinaru și formația Quality Band susțin show-uri în Bucureşti şi în ţară,
100% live la petreceri private, nunţi, botezuri, corporate,
cu muzica anilor ’60, ’70, ’80, ’90, 2000 şi până la hiturile din zilele noastre (rock’n’roll, dance, disco, pop-rock, latino, reggae)

Pentru detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon: 073.131.5161
sau prin intermediul formularului de mai jos


[recaptcha theme:dark]

Câmpurile marcate cu (*) se completează obligatoriu

 

Suntem la dispozitia dumneavoastră pentru orice concert privat, petrecere corporate, nuntă, fie în Bucuresti, Ploiești (Prahova), Urziceni, Pitești sau oriunde altundeva în țară