MIHAI BAJINARU - noutăți. Articole de presă - NEWS

Mihai Bajinaru lanseaza “O clipa” in colaborare cu Misty

In Uncategorized by Mihai Bajinaru / 27/06/2017 / 0 Comments

Balada “O clipa” este compusa de catre Keo, tot el fiind si cel care s-a ocupat de productie. Videoclipul este regizat de catre Mihai Laz si ii aduce pe cei doi artisti intr-o ipostaza fotografica, poetica.

Cariera lui Mihai Bajinaru a inceput in 2001, cand a participat la Cerbul de Aur. Ulterior, Mihai a colaborat cu numerosi compozitori, precum Raymond Vancu, Mihai Alexandru, Ionel Tudor, Andrei Tudor, Adrian Romcescu. Proiectele muzicale au inclus si trupa Latin Express, iar din 2010 pana in prezent este membrul si fondatorul trupei Quality Band. In 2013, Mihai a participat la Vocea Romaniei.

Alexandra Pavel, aka Misty, a lansat de-a lungul timpului atat piese cu versuri in limba romana, cat si in limba engleza, precum “Ragga Girl”, “Inflamabil” etc.

Marcela & Radu (Târgu Jiu) – Nunta

In Testimoniale by Mihai Bajinaru / 05/06/2017 / 0 Comments

Va multumim foarte mult pentru atmosfera pe care ati creat-o la nunta noastra!
Multumim fiecarui membru al trupei pentru efortul depus si pentru energia transmisa!

Va dorim sa faceti fericite cat mai multe cupluri, asa cum ne-ati facut pe noi!

Ne vom aminti cu drag de fiecare data de aceasta intalnire.
Marcela & Radu (27 mai, Targu Jiu)

 

Mii de mulţumiri pentru spectacolul de excepţie pe care ni l-aţi oferit cu ocazia evenimentului nostru de la Tg-Jiu din 27 mai.
Cu recunoştinţă ,
Carmen Popescu (soacra mare)

“Super voce, profesionalism și dedicare. Va multumim din suflet și va asteptam și la botez!”

— Violeta & Zidan

Super voce, profesionalism și dedicare. Va multumim din suflet și va asteptam și la botez!

“Mulțumim mult pentru tot! Avem cele mai frumoase amintiri multumita tie, ai fost langa noi la fiecare pas si ne-ai surprins fiecare moment. Un adevarat profesionist! ”

— Nuntă - Gheorghe Bogdan

Mulțumim mult pentru tot! Avem cele mai frumoase amintiri multumita tie, ai fost langa noi la fiecare pas si ne-ai surprins fiecare moment. Un adevarat profesionist!

“Unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am participat. Atmosfera deosebita s-a datorat in primul rand invitatilor care au fost sufletul petrecerii. Ne-au transmis din energia lor si ne-am distrat de minune pana dimineata. Multumim Catalin si Ramona pentru invitatia la nunta voastra!”

Unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am participat. Atmosfera deosebita s-a datorat in primul rand invitatilor care au fost sufletul petrecerii. Ne-au transmis din energia lor si ne-am distrat de minune pana dimineata. Multumim Catalin si Ramona pentru invitatia la nunta voastra!

25 iunie – Nunta Alesd

In Testimoniale by Mihai Bajinaru / 01/08/2016 / 0 Comments

O nunta superba la Bonavilla Alesd. Multumim Vlad si Adriana pentru invitatia facuta. A fost o atmosfera fantastica si am servit cea mai buna palinca din tara!

Catalin Dragomir – Nuntă

In Testimoniale by Mihai Bajinaru / 01/08/2016 / 0 Comments

”Desi a trecut o zi de la finalul nuntii nostre, suntem inca marcati de prestatia dvs. Calitatea interpretarii, diversitatea/ timingul melodiilor alese si sonorizarea impecabila au facut ca invitatii sa nu se dezlipeasca de ringul de dans. Profesionisti 100%- de departe cei mai buni din tara. PS: in timpul piesei Adventure of a Lifetime ni s-a facut pielea de gaina si ne intrebam daca nu cumva suntem la un concert Coldplay.”

corporate event band

18 iunie – Nunta Queen Mary Oradea

In Testimoniale by Mihai Bajinaru / 01/08/2016 / 0 Comments
Una dintre cele mai frumoase locatii din tara. Cosmin si Stefania, multumim pentru invitatia de a lua parte la cel mai important eveniment din viata voastra. Am cantat, am dansat si ne-am distrat impreuna pana a doua zi.

4 iunie – Nunta Restaurant Pescarus

In Testimoniale by Mihai Bajinaru / 01/08/2016 / 0 Comments
A fost o atmosfera incendiara, un eveniment reusit. Quality Band a cantat alaturi de nume cunoscute ale muzicii romanesti, ca trupa Directia 5. Ne simtim onorati ca am luat parte la un astfel de eveniment.